صبحانه آخر هفته: نان پنیر و ژامبون
نوشته شده توسط : ali
این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودر دار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودردار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

مواد لازم:

     کره, به قطعات کوچک خرد شده: 100 گرم
     آرد بکینگ پودردار: 225 گرم
     نمک: 1 قاشق چای خوری
     بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
     پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
     پنیر کهنه رنده شده: 125 گرم
     ژامبون دودی خرد شده: 75 گرم
     تخم مرغ, زده شده: 2 عدد
     شیر: 150 میلی لیتر



طرز تهیه:

1. یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم 450 گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2. آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.

3. کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.

4. تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.

5. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.

6. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.

توصیه سرآشپز:

بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.





:: بازدید از این مطلب : 1094
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: